Online consulten

OFCN biedt de mogelijkheid om orofaciale fysiotherapie online te krijgen. Dit kan om verschillende redenen handig zijn. Bijvoorbeeld bij een drukke planning, als u op dit moment niet in de gelegenheid bent naar de praktijk te komen of als u graag in uw eigen omgeving geholpen wilt worden. Ook is het een laagdrempelige manier om kennis te maken met de orofaciale fysiotherapie.

Het één sluit het ander echter niet uit. Mocht u na de online intake toch liever fysiek een afspraak willen, blijft deze mogelijkheid aanwezig.

Deze online afspraken gaan via beeldbellen, zo kunnen wij een goed beeld krijgen van uw situatie en alsnog de dingen zien die nodig zijn om u goed te kunnen helpen. De online consulten vinden plaats in een beveiligde online omgeving. Hierin is het mogelijk om naast de onlinesessies de oefeningen via een online platform te ontvangen, hier kunt u buiten de sessies om in uw eigentijd onbeperkt bij. Deze oefeningen en adviezen worden aangeboden met uitleg, plaatjes en video’s. Ook kunt u buiten de online consulten contact onderhouden met de orofaciaal therapeut.

De betaling en vergoedingen van de online consulten verlopen via dezelfde wijze als de fysieke consulten, u kunt deze dus zelf indienen bij uw verzekeraar.

Voordelen van online orofaciale fysiotherapie:

  • Geen reistijd
  • Geholpen in uw eigen omgeving
  • Ondersteuning en begeleiding via een online platform
  • Efficiënte en praktische aanpak
  • Online waar en wanneer u maar wilt